Navigation

PACHET TECHIR

Inapoi la pagina anterioara
Descriere

Descriere Produs

  • Crema Antireumatica pentru masaj
  • Crema Hidratanta de Maini
  • Crema Hidratanta de Fata
Politica de Returnare

Politica de Returnare

Returul produselor se supune O.G. nr 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare, fara nicio explicatie. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul - sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.

Denuntarea unilaterala de contract se face: "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii).

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, i se va reexpedia produsul, pe cheltuiala sa, fara a i se returna contravaloarea acestuia.

Produse Similare

Sale!

PUNGUŢĂ MĂRŢIŞOR TERAPEUTICĂ

KONI2snurConţinut punguţă: Săpun Mărţişor cu nămol şi unt de cacao 120 gr Cremă antireumatică pentru masaj 125 gr (aromă la alegere: mentă, lavandă, rozmarin, eucalipt şi camfor) Snur mărţişor Etichetă mesaj prevestirea primăverii Punguţele Mărţişor sunt ambalate cu şnururi tradiţionale şi cu etichete personalizate pentru prevestirea şi celebrarea primăverii!

Miracolul vine la tine!

45.00 lei 40.00 lei Adauga in Cos
Sale!

Punguţa îngrijire ten zi+noapte

Crema hidratanta de fata Crema regeneratoare de fata Sapun curatare ten
90.00 lei 79.99 lei Adauga in Cos
Sale!

PUNGUŢĂ MĂRŢIŞOR TERAPIE CORPORALĂ

KONI2snurConţinut punguţă: Săpun Mărţişor cu nămol şi unt de cacao 120 gr Ulei de masaj terapeutic 250 ml Şnur mărţişor Etichetă mesaj prevestirea primăverii Punguţele Mărţişor sunt ambalate cu şnururi tradiţionale şi cu etichete personalizate pentru prevestirea şi celebrarea primăverii! Miracolul vine la tine!
40.00 lei 35.00 lei Adauga in Cos
Sale!

PUNGUŢĂ MĂRŢIŞOR RELAXARE CORPORALĂ

KONI2snurConţinut punguţă: Săpun Martisor cu nămol şi unt de cacao 120 gr Ulei de masaj relaxant 250 ml Şnur mărţişor Etichetă mesaj prevestirea primăverii Punguţele Mărţişor sunt ambalate cu şnururi tradiţionale şi cu etichete personalizate pentru prevestirea şi celebrarea primăverii!

Miracolul vine la tine!

40.00 lei 35.00 lei Adauga in Cos
Sale!

PUNGUŢĂ MĂRŢIŞOR PRIMAVERA

KONI2snurConţinut punguţă: Săpun Mărţişor cu namol şi ulei de migdale dulci 120 gr Săpun vitamine şi minerale, namol şi pudra de kale 120 gr Şnur mărţişor Eticheta mesaj prevestirea primăverii Punguţele Mărţişor sunt ambalate cu şnururi tradiţionale şi cu etichete personalizate pentru prevestirea şi celebrarea primăverii!

Miracolul vine la tine!

30.00 lei 25.00 lei Adauga in Cos
Sale!

PUNGUŢĂ MĂRŢIŞOR ÎNGRIJIRE CĂLCÂIE

KONI2snur Conţinut punguţă: Săpun Mărţişor cu nămol şi unt de cacao 120 gr Cremă hidratantă pentru mâini 50 gr Şnur mărţişor Etichetă mesaj prevestirea primăverii Punguţele Mărţişor sunt ambalate cu şnururi tradiţionale şi cu etichete personalizate pentru prevestirea şi celebrarea primăverii!

Miracolul vine la tine!

35.00 lei 30.00 lei Adauga in Cos
Sale!

PUNGUŢĂ MĂRŢIŞOR ÎNGRIJIRE MÂINI

KONI2snur Conţinut punguţă:

Săpun Martisor cu nămol şi unt de cacao 120 gr Cremă hidratantă pentru mâini 50 gr Şnur mărţişor Etichetă mesaj prevestirea primăverii

Punguţele Mărţişor sunt ambalate cu şnururi tradiţionale şi cu etichete personalizate pentru prevestirea şi celebrarea primăverii!

Miracolul vine la tine!

35.00 lei 30.00 lei Adauga in Cos

PUNGUTA MARTISOR PENTRU PRIETENE SI COLEGE

Bogatiile naturale din Lacul Techirghiol au grija de cei dragi. Cadouri cu preturi delicate si hidratare puternica! Surprinde-ti prietenele si colegele cu punguta martisor.
35.00 lei Adauga in Cos
Stoc epuizat

PUNGUTA MARTISOR PENTRU MAME SI SURORI

Bogatiile naturale din Lacul Techirghiol au grija de cei dragi. Cadouri cu preturi delicate si hidratare puternica! Surprinde-ti mama si surorile cu punguta martisor.
70.00 lei Citeste mai mult

PUNGUTA MARTISOR PENTRU BUNICI SI MATUSI

Bogatiile naturale din Lacul Techirghiol au grija de cei dragi. Cadouri cu preturi delicate si hidratare puternica! Surprinde-ti bunicile si matusile cu punguta martisor.
70.00 lei Adauga in Cos
Back to top