Navigation
Coșuleț iubire
61.00 lei Cantitate: 1
1 produse Total:  61.00 lei
Vezi Cos Comanda

Coșuleț ritual aromaterapeutic

Inapoi la pagina anterioara
Vezi Cos Produsul "Coșuleț iubire" a fost adaugat cu succes in Cosul de Cumparaturi.
Descriere

Descriere Produs

Coșulețul conține:

1 x Sare de baie cu nămol și lavandă;

1 x Săpun natural plin de iubire;

1 x Savonieră din lemn;

1 x Lufă – burete 100% natural;

Elemente decorative.

Politica de Returnare

Politica de Returnare

Returul produselor se supune O.G. nr 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare, fara nicio explicatie. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul - sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.

Denuntarea unilaterala de contract se face: "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii).

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, i se va reexpedia produsul, pe cheltuiala sa, fara a i se returna contravaloarea acestuia.

Produse Similare

SĂPUN TERAPEUTIC CU EFECT ANTIREUMATIC

Nu uita, primul pas pentru o îngrijire naturală a pielii tale sunt săpunurile naturale!
15.00 lei Adauga in Cos
New!

Plic dobrogean

Plicul conține: 1 x Săpun dobrogean natural nutritiv; 1 x Săpun natural plin de iubire; 1 x Savonieră de lemn; 1 x Lufă.
56.00 lei Adauga in Cos
New!

Plic ritual tonifiant

Plicul conține: 1 x Ulei de masaj tonifiant și drenant; 1 x Săpun natural plin de iubire; 1 x Savonieră de lemn.
65.00 lei Adauga in Cos
New!

Plic relaxant

Plicul conține: 1 x Ulei de masaj relaxant; 1 x Săpun natural plin de iubire; 1 x Săpun natural scrub anticelulitic.
65.00 lei Adauga in Cos
New!

Plic ritual relaxant

Plicul conține: 1 x Ulei de masaj relaxant; 1 x Săpun natural plin de iubire; 1 x Sare de baie cu nămol și vanilie; 1 x Savonieră de lemn.
73.00 lei Adauga in Cos

ULEI DE MASAJ TERAPEUTIC

Pentru o hidratare optima si o piele catifelata. Se recomanda aplicarea pe pielea umeda, dupa dus. menta • cedru • rozmarin
25.00 lei Adauga in Cos
New!

Plic energizant

Plicul conține: 1 x Ulei de corp energizant; 1 x Săpun natural plin de iubire; 1 x Săpun natural cu vitamine și minerale pentru ten și corp.
70.00 lei Adauga in Cos
Sale!

PUNGUȚĂ TERAPEUTICĂ CU EFECT ANTIREUMATIC

  Începe și încheie ziua cu un mic ritual SPA, chiar la tine acasă! Punguța conține: 1 x SĂPUN TERAPEUTIC CU EFECT ANTIREUMATIC 1 x CREMĂ ANTIREUMATICĂ PENTRU MASAJ 1 x MASAJ TERAPEUTIC 1 x...
85.00 lei 70.00 lei Adauga in Cos
New!

Plic îngrijire ten

Plicul conține: 1 x Ulei nutritiv masaj facial și corporal; 1 x Săpun natural plin de iubire; 1 x Săpun natural ten acneic și încărcat.
95.00 lei Adauga in Cos
New!

Plic terapeutic

Plicul conține: 1 x Cremă antireumatică camfor și eucalipt; 1 x Săpun natural plin de iubire; 1 x Săpun natural terapeutic cu efect antireumatic.
76.00 lei Adauga in Cos
Back to top