Navigation

Buchet din flori de lavandă

Inapoi la pagina anterioara
Descriere

Descriere Produs

Lavanda este o plantă deosebită datorită parfumului minunat , dar și aspectului său.

Florile de lavandă sunt utilizate la scară largă, în special împotriva insectelor (molii, tantari, afide, pureci), ca odorizant, ca plantă medicinală, în aranjamente florale proaspete sau uscate.

Lavanda este cultivată în România.

* Prețul afișat este pe bucată.

 

Politica de Returnare

Politica de Returnare

Returul produselor se supune O.G. nr 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare, fara nicio explicatie. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul - sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.

Denuntarea unilaterala de contract se face: "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii).

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, i se va reexpedia produsul, pe cheltuiala sa, fara a i se returna contravaloarea acestuia.

Produse Similare

Sale!New!

SARE DE BAIE CU LAVANDĂ ȘI NĂMOL

SĂCULEȚ CU SARE DE BAIE Ritual aromaterapeutic Nămol - Lavandă
15.00 lei 13.00 lei Adauga in Cos
Sale!New!

SARE DE BAIE CU NĂMOL ȘI VANILIE

Săculeț cu sare de baie Ritual relaxant Nămol Vanilie
15.00 lei 13.00 lei Adauga in Cos
New!

Săculeț cu flori de lavandă

Săculețul cu flori de lavandă este ideal de utilizat pentru aromaterapie. Săculețul se poate depozita în: – mașină (împrospătează aerul); – șifonier (împotriva moliilor, improspătează hainele); – sub pernă (efect calmant). Lavanda este recunoscută pentru...
10.00 lei Adauga in Cos
Sale!New!

SARE DE BAIE CU NĂMOL ȘI MENTĂ

Săculț cu sare de baie Ritual terapeutic Nămol Mentă
15.00 lei 13.00 lei Adauga in Cos
Back to top